Плочки имитация на тухли

Ето няколко идеи за баня с модел на открита зидария. Текстурата им също може да бъде различна: можете да намерите антислип (релефни), матови и лъскави продукти с глазура. Размерът на зидарията също може да бъде различен. В интериора на малката баня фината зидария от керамични плочки ще изглежда страхотно, но в големи просторни помещения, например, в дневни, масивната зидария ще се побере по-добре.

Интериор с такъв дизайн е идеален за интериор в стила на Прованс, както и за по-модерни дизайнерски опции, като таванско помещение или минимализъм. Тухлените работи обикновено завършват една или две съседни стени. Това е чудесно решение за акцентни облицовки.

Фаянс имитация на тухли

Характеристиките им се отнасят до това, че повърхността на плочката абсорбира влагата добре, така че не е подходяща за мокри помещения без предварителна обработка със специален водоотблъскващ състав.

Плочки имитация на тухли теракотни

Недостатъците на тези плочки имитация на тухли кухня, баня или коридор включват известна крехкост на материала. Силен удар върху плочката е достатъчен, за да се напука. Високата цена също е един от недостатъците на теракота. Независимо от това, качеството и естетическото сходство на такива плочки имитация на тухли камък за стени и плочки имитация на тухли под с истинска тухла си заслужават.

Плочки имитация на тухли гранитогрес

Тази плочки са идеални за използване за облицовъчни плочки имитация на тухли в помещения с висока влажност, както и за камини или кухненски престилки. Именно затова тези плочки имитация на тухли кухненски гръб намират широко приложение в съвременните жилища. Силните им страни също включват висока якост и лекота на полагане на почти всяка повърхност.

Такава плочки изглеждат възможно най-естествено, но тази опция далеч не е единствената. Повърхността, декорирана с помощта на бяла тухла, изглежда много елегантна. Такива плочки са идеален вариант за декориране на малки пространства.

Друга отлична идея е играта на контрасти. Долната част на стаята може да бъде украсена с тъмна или черни тухла, а горната – с по-леки цветове плочки.


Източник: ВСИЧКО ЗА БАНЯТА