Пет повода да потърсите компютърна поддръжка

Имате бизнес, но не сте се възползвали от офертите за компютърна поддръжка, поради една или друга причина. По всяка вероятност не сте имали повод да прибегнете до услугите на специалистите, но ние ще ви дадем поне пет основателни причини да потърсите ит услуги, с чиято помощ ще отбележите просперитет и вашата дейност, ще стане далеч по-успешна.

Не е тайна, че много голям брой от представителите на бизнеса в България нямат представа защо компютърната поддръжка е вярното решение за тях. Ето за това се хванахме и написахме тази статия, която има за цел да представи услугите на съществуващите ит аутсорсинг фирми.

1 – Ако нямате подготвен екип от ит специалисти

Няма кой да се занимава с компютърните проблеми, а всеки ден изпитате такива. Не знаете и не можете да преинсталирате проблемен софтуер, да не говорим, че поправката на хардуерни компоненти е много далеч от вас. В този случай решението се намира в ит поддръжката, тъй като тя ще ви помогне да се измъкнете от патовите ситуации, и да работите по-спокойно.

2 – В случай, че ви е писнало от скъпите компютърни сервизи

За да закарате компютрите от офиса ви до даден сервиз ще изхарчите много гориво, а след това и финансови средства за ремонт. При положение, че плащате абонаментна компютърна поддръжка, това няма да се случи, защото ще имате собствен екип, който е на разположение 24/7 в денонощието. Професионалната услуга се извършва дистанционно или на място.

3 – Имате нужда от сигурност за мрежите и сървърите

Много трудно е да наемете един или двама човека, които да пазят информацията за вашите клиенти от хакерски атаки, вируси и троянски коне. Най-добре тази задача да се повери на истински опитните хора знаещи какво трябва да направят. По-големите и качествени ит аутсорсинг компании, ще се погрижат за защитата на системите ви по най-добрия начин.

4 – Нямате нужната компютърна грамотност

Собствениците на магазини и/или друг вид търговски обекти, не са длъжни да разбират от компютри. Ако се появят проблеми те могат да разчитат на професионалистите, които ще има помогнат да извършат дадени операции, без да има никакъв проблем. Разбира се, за да се случи това, е нужно да селектирате точния пакет от абонаментните компютърни услуги.

5 – Нямате пари за скъпа ит поддръжка

Не се притеснявайте, ако не разполагате средства за създаване на собствен ит отдел от специалисти, които ще се грижат за вашите информационни технологии. Сега можете да наемете външна фирма, която да поеме работата по компютрите на много достъпна цена. В повечето случаи поддръжката на 1 брой компютър в офиса ви излиза около 15 лева.

Leave a Reply