Защо да изберем хладилник от утвърдена марка?

Много специалисти съветват при избор на нов хладилник да залагаме на сигурното и да избираме модели от популярни и затвърдени марки, каквато е немската марка хладилници Либхер.

Но тук възниква един много интересен въпрос и той е защо трябва да залагме именно на производители, които имат толкова много опит и дългогодишно присъствие на пазара, когато можем да намерим други, по-малко познати производители, които също могат да ни предложат добри продукти и то на не по-високи цени от Либхер.

Отговорът на този въпрос обаче, си струва да се има предвид. Когато една компания като Либхер започне да произвежда продукти, тя година след година усъвършенства своите продукти все повече.

Това става чрез оптимизация на труда, на материалите, които се използват за производство, чрез развитие и усъвършенстване на стари идеи, а също така и чрез постоянно трупане на опит и последващото му използване в производствения процес. При производството на хладилна техника всичко това е от огромно значение.

Така например, оптимизацията на разходите за труд и материали в Либхер могат пряко да се отразят на техните продукти, позволявайки им да намалят цените на продаваната от тях техника до нива, които биха били доста трудни за постигане от нов производител, който от скоро предлага техниката си на пазара. В края на краищата, никой няма да намери опита си и целия нужен ноу-хау на улицата. Това е нещо, което коства време, средства, усилия и разбира се, грешки, които в последствие да се поправят.

Освен това, опитът на една голяма компания като Либхер позволява да се изчистват постепенно всякакви възможни недостатъци и слабости на самите уреди, използвайки натрупаните до сега знания и влагайки го в бъдещото производство, подобно на статистическа информация, която насочва бранда към усъвършенстване на продукта му.

В допълнение, изборът на продукт от известна марка, каквато е Либхер, означава, че не е нужно да се влагат твърде много средства от страна на компанията за популризиране и рекламиране на продукта, тъй като клиентите вече са много добре запознати с него и е достатъчно просто понякога да бъдат подсетени за излизането на нов продукт или нов вид екстра. Всичко това отново позволява на производителите да намалят цената възможно най-много и да го направят по-лесно достъпен за масовия потребител.

Всичко това означава, че купувайки хладилник Либхер или модел от друга марка с дълга история, вие купувате малка част от целия този натрупан с годините опит, догато при избор на продукт от нов производител, който до сега не е предлагал хладилна техника на пазара, вие по-скоро поемате риск. Да, може и да си струва, но никой не може да ви гарантира това.

Въпреки, че са едни от най-здравите хладилници, това е техника и винаги може да се повреди – какво да правите в слуай, че ви потрябва сервиз, прочетете тази полезна статия: http://www.efektna.com/2015/06/povreda-v-hladilnika-kakvo-tryabva-da-znaem.html

Leave a Reply