Заключване с чип в офис

В държавите с изградено корпоративно поведение, отдавна е въведена система, за отчет на работното време. Много от фирмите, начисляват заплащането на своите служители именно на база, престоя или отсъствието им от офиса.

Това е възможно чрез съвременните електронни системи за заключване с чип. Това са устройства, които могат да бъдат монтирани, на която и да е врата. От входната врата до тези, на апартаменти, магазини и обществени помещения, с всякакво предназначение. Достъпът на хората е контролиран и сигурен. Заключването с чип позволява строг контрол на влизащите и излизащите от пространството.

Както вече споменах, във фирмите с повече служители това е единствения вариант за контрол над персонала. В крайна сметка в контрола няма нищо лошо и е въпрос на време и в България, хората да го възприемат подобаващо. Към днешна дата, повечето работници споделят, че се чувстват все едно ги следят. Заключването с чип не е враг на служителя. То му осигурява гаранция за заплащане на допълнителен престой в офиса. Погледнато така, хората се подсмихват и си казват – къде в страната ни се заплаща допълнителният труд?

Но за всичко това, не е виновно заключването с чип, а начина по който се развива фирмената политика в България.

Удобствата на заключване с чип са много. Едно от тях е бързият достъп. За секунди може да влезете в офиса или дома си, само с приближаване на чип устройството до четеца. Толкова, лесно и толкова сигурно. Всеки чип има персонален код, няма два еднакви чипа. Т.е. всеки чип е уникален.

Друго преимущество на системата е количеството чипове, които може да притежавате. Може да поръчате толкова, колкото са Ви нужни. За вас, за Вашите близки, за служителите, за наемателите. Абсолютно неограничено количество. Заключването с чип Ви позволява тази свобода.

Трети плюс на този тип заключване е възможността при загуба или нараняване на целостта на чипа, веднага да прекратите достъпа на конкретния „ключ” до системата. Ако имате притеснение за евентуално загубен чип от домакинството, просто се обадете на сервизната фирма и те за секунди, ще са прекратили достъпа. Тази възможност е безценна.

Сигурността на цялата система е доказана във времето. Много жилищни кооперации, офиси и магазини са преминали на такъв тип заключване и споделят само положителни оценки.

Така че, за да опазите имуществото си, за да гарантирате добри условия за работа на Вашите служители и най-вече да спите спокойно, потърсете повече информация за системата за заключване с чип и изберете най-сигурният вариант за Вас и жилището Ви.

Leave a Reply