Цитрусовите парфюми на Calvin Klein са слънчеви и жизнерадостни

Сочните цитрусови ухания на Calvin Klein са особено предпочитани през пролетта и лятото. Те са жизнени, пъстри и лъчезарни, а ароматът им има силата да ни пренесе в далечни слънчеви страни. Цитрусовите парфюми мигновено подобряват настроението и възвръщат жаждата за живот и стремежа към повече щастливи мигове.

Уханията на Calvin Klein, които съдържат цитрусови нотки, са ярки и запомнящи се

Те са любими на всички, които обичат да гледат на света през розови очила и да се наслаждават на всеки момент. Най-често използваните цитрусови акценти в парфюмите на Calvin Klein са сицилиански бергамот, лимон, грейпфрут, ананас, портокал и мандарина. Срещат се и по-редките гуава, манго и папая. В повечето случаи цитрусови са връхните нотки на уханията. Те създават първото впечатление за парфюма, като разкриват неговата привлекателна жизненост.

Почитателите на цитрусови парфюми ще открият в каталога на Calvin Klein ухания, в които да се влюбят

Американският бранд разработва цитрусови ухания, както за мъже, така и за жени. Особено популярни са и унисекс ароматите на Calvin Klein. Ето някои от най-харесваните парфюми на Келвин Клайн, в които са вложени вкусни, сочни и слънчеви цитрусови нотки.

Calvin Klein Contradiction е пикантно цитрусово ухание за мъже

Ароматът е представен през 1998 година и бързо става любим на активните мъже от големия град. Свеж и енергичен, парфюмът на Келвин Клайн – Contradiction е подходящ за натовареното делово ежедневие. Уханната композиция се открива с нотки лимон, лайм, лавандула, мандарина и градински чай, пикантната сърцевина е изградена от индийско орехче, кориандър, пипер и кардамон, а базата – формирана от сандалово дърво, мускус, абанос и ветивер, придава дълготрайност на аромата.

Освежаващият мъжки парфюм Calvin Klein IN2U е идеален за свободното време

Цитрусовото ухание за мъже на Келвин Клайн е представено през 2007 година. Жизненото и ненатрапчиво присъствие на Calvin Klein IN2U се харесва на младите мъже, за които водещо е желанието за свобода и забавления. Интересната ароматна композиция се открива с нотки лимон и листа домат, последвани от какаови шушулки в сърцевината и комбинация от ветивер, кедър и бял мускус в базата.

Унисекс ароматът CK One на Calvin Klein е вкусна и сочна цитрусова експлозия

Парфюмът, разработен от Алберто Мориляс и Хари Фримонт, е представен през 1994 година. Още връхните нотки на уханието карат всички да се влюбят в него. Впечатляващото начало е поставено от сочен коктейл  лимон, бергамот, мандарина, ананас, кардамон и папая, гарнирани със зелени нотки. В сърцевината пулсират лилиум, жасмин, виолетка, индийско орехче, роза, корен от ирис и фрезия. Базовият акорд е изграден от мускус, кедър, сандалово дърво, дъбов мъх, зелен чай и кехлибар.

Цитрусовите ухания на Calvin Klein имат своите верни почитатели, които обичат да ги носят през всички сезони при различни поводи. Те са слънчеви, жизнерадостни, весели и цветни. Избирайки цитрусов аромат от Calvin Klein ще си подарите усмивки и добро настроение през целия ден.