Пепел от рози – турският хит по Бтв

Несъмнено почитателите на турските сериали не са никак малко. Това е тенденция от няколко години насам. С всеки изминал сериал почитателите стават все повече. От няколко месеца в най-гледаното време точно в 20.00 часа се излъчва един нов филм. Името на новия турски сериал е Пепел от рози и без съмнение е много харесван и гледан.

В него участват много известни и талантливи артисти. Много от тях сме гледали в различни сериали. Един от най-ярките и запомнящи се образи е този на Фатмагюл. Тя е изиграна от Берен Саат. Нея не я гледаме за пръв път. Първата ни среща с Берен беше в сериала Забраненият плод.

Историята на хитовия сериал от турция Пепел от рози разказва за младо момиче на име Фатмагюл. Тя е скромна и възпитана, но много скоро съвсем спокойният и живот претърпява обрат и всичко се преобръща с главата на долу. Тя е изнасилена и е принудена да се омъжи на сила за да изчисти опетненото си име. Тя ще премине през много перипетии докато се съвземе от преживения шок. Благодарение на близките си и на Керим, за когото е накарана да се омъжи на сила тя ще си стъпи на крака.

Leave a Reply