Какви са ползите от сайтовете за колективно пазаруване?

Само малкото хора от Вас, които не са купували стока досега от сайта за социално или така модерното групово пазаруване може да се запита има ли ползи от тях. Всеки от Вас, който редовно посещава интернет пространството за забавление може да забележи, че за много кратко време сайтовете за колективно пазаруване се превърнаха в истинска мания. Много от големите сайтовете агрегатори, като Ofertini.com Ви предлагат оферти с намаление, събрани от сайтовете за групово пазаруване на едно място. Така бързо и лесно ще можете да закупите полезни за Вас стоки или услуги.

Изводът е повече от ясен – плюсовете и ползите от тези сайтове са наистина много за клиентите. Ако все още сте недоверчиви, то нека сега Ви предложим един малък тур в страната на шопинг манията наречена колективно пазаруване.

Нека сега започнем с търговците, които предлагат оферти с намаление до 90% в този тип сайтове, като Ofertini.com. Нормално е да си зададем един въпрос като потенциални клиенти, а именно каква е ползата за тях, след като продават продуктите си на толкова ниска цена. Отговорът се крие в самия въпрос. Търговците печелят много от това, че не дават пари за реклама, както се случва в другите медии. Те заплащат комисионна само за реално доведен клиент от сайтовете за групово пазаруване. Така те си набавят много нови клиенти, а ние си купуваме стоки на невероятно по-ниски цени от пазарните.

Ползите и участието на малки и нови фирми е много голяма. Така те бързо могат да се утвърдят на пазара и сред клиентите си. До тук всичко изглежда добре, но каква е реалната изгода на самите сайтове. Те печелят по два начина, а имено благодарение на хилядите посещения в сайта, но и от комисионните на самите търговци.

Нека сега застанем от страната на обикновения потребител. Разбира се, че най-голямата полза за него е пазаруването на стоки и услуги от сайтове като Ofertini.com на много ниски цени. А кой ще се откаже от възможността да почивка на планина и то с цели 90% намаление?

Leave a Reply