Какви дамски дънки да изберем?

Дънките са елемент от облеклото, който всяка жена носи или е носила в даден момент. Много хора предпочитат този тип облекло, понеже е удобно и стилно. Може да се комбинира и с официални обувки, и със спортни такива. Дизайнерите отделят много време именно на дънките и поради това често виждаме различни тенденции. А най-актуалните такива ще ви представим по-долу.

Тип мозайка

Един креативен и творчески стил, които е много интересен и разчупва напълно еднообразието. Може да се комбинира с всякакъв тип обувки и изглежда много стилно с дълги якета, с кожени якета, с ризи, потници и други.

Прави дънки

Този модел дънки е с класически вид и с дълбоко дъно. Изработват се с прави джобчета, а дължината на различните модели може да варира. Подходящи са за всяка дама, включително за тези с по-пълна фигура.

Скъсани дънки

Този леко “хулигански” стил отново е сред най-актуалните тенденции. Този тип дънки са с разкъсани ръбове, издутини и дупки и могат да се комбинират с много други елементи.

Дънки с апликации и бродерия

Актуални са всички видове апликации – флорални мотиви, геометрични мотиви и някои доста по-екстравагантни такива.

Остри ръбове

На модния подиум навлизат и дънките с разкъсани ръбове, които обаче са по-подходящи за по-елегантни обувки, а не толкова за маратонки.

Широки дънки

Докато преди на мода бяха впитите дънки, днес тяхното място е заето от широките дънки.

Дънки с маншети и ревери

Дизайнерите ни показват множество модели дънки, изработени с маншети и ревери, чрез които може да се промени дължината на този тип облекло или да се разнообрази вида му.

Дънки с висока талия

Високата талия отново заема мястото си на модния подиум. Дънките в този стил стават доста по-популярни през този сезон и са напълно подходящи за всяка дама.

Друг елемент в стила на дънките, който се е променил, това е цветът. Докато традиционните дънки са със син цвят, тенденцията през този сезон е към по-смелите цветове. В модния свят виждаме сиви, черни, виолетови и индиго нюанси. През този сезон денимът отново набира популярност и, докато преди препоръката беше да не се комбинира деним с деним, днес модните тенденции ни казват точно обратното – тоест, не се страхувайте, че можете да прекалите с денима.

През този сезон тенденциите при дамските дънки са много и разнообразни. Можете да избирате измежду различни модели, всеки със собствените си плюсове. Така че какъвто и да е стилът ви, определено ще намерите модерно допълнение към гардероба си.

Посетете elmaira и направете своя най-добър избор!

The following two tabs change content below.
Аналитик, имащ интереси в интернет маркетинга, психологията, търговията, seo и извличането на полезни данни от бази. Притежавам онлайн магазин за натурални хранителни добавки на компанията Аквасорс.

Leave a Reply