Monthly Archives: December 2017

Базални зъбни импланти – какви се техните достойнства?

Вероятно сте чели много статии посветени на базални импланти и техните предимства. Много от експертите в областта на т.нар. базална имплантология споделят едни и същи доводи, с които показват преимуществата на този иновативен вид импланти. В нашата статия няма да повтаряме вече написаните неща, а ще се съсредоточим върху нови и аргументирани факти.

Кои са най-разпространените видове мъжко бельо

Мъжки боксерки от DiscountMania

В тази статия ще ви посочим кои според нас са най-разпространите видове мъжки боксерки и типовете тела, на които те отговарят. Смятаме, че изписаното по-долу ще предизвика интереса както на дамите, така и на техните силни половинки. Едва ли повечето от мъжете по света някога са отдавали толкова огромно значение при избора на бельо. Дори, ако трябва да бъдем откровени, много от тях са се доверявали на вкуса на своите половинки, майки и съпруги.

Обжалване пред Върховния Административен Съд – кога, как и защо

Адвокат по ЗОП

Върховният административен съд е институция с изключително голямо значение в българската правораздавателна система. Именно тя има и произнася крайната дума когато има съмнения за неправилно тълкуване на различни решения, в това число и на взимането на решения, които не са съобразени с конституцията или нарушават нечии права по някакъв начин.