Monthly Archives: March 2017

Канализация и отпушване на канали в къща

Да направим малко сравнение на канализацията в многоетажна сграда и частна къща.
Канализационната система в апартамента се състои от няколко тръби. Ваната и тоалетната, като правило, се разполагат в съседство. Кухнята също е съвсем на близо, а често и на една линия.

Изучаваме процеса отпушване на канали

Канализация има във всеки дом. Съвременният свят зависи от нея точно толкова, колкото от електроенергията. Ако не вярвате, опитайте месец без да я ползвате – преживяванията ще бъдат непредсказуеми, но изпълнени с отрицателни емоции.

Първа помощ при нашествие на хлебарки

Хлебарките във вашия дом се размножават и ви създават куп главоболия, а вие се чудите как да се избавите от истинското нашествие. Не се притеснявайте, защото тук ще ви дадем някои ефективни съвети за борба против пълзящите натрапници, така че да ги прогоните от вашите апартаменти или къщи. На първо време ви съветваме да не изпадате в паника, а да четете.

Изтребването на кафяви и черни хлебарки е трудна работа, но не и невъзможна. Използват се различни методи, както и превантивни мерки, за да премахнете инсектите от дома ви. Ние ви съветваме да започнете от строителните проблеми в жилището ви. Ако има пукнатини и дупки по стените в банята и/или тоалетната, то те трябва да се запушат възможно най-бързо.