Monthly Archives: November 2016

Какви препарати против инсекти използвате?

Мнозина използват препарати против инсекти, но едва ли знаят, какво съдържат те, и дали ще дадат желаните резултати. Това е причината да напишем тази статия, в която даваме базови напътствия относно избора на инсектициди, които ще противодействат на хлебарките, дървениците, бълхите, мухите и другите насекоми смущаващи ежедневието на хората.

От направената статистика си личи, че много хора въобще нямат представа какво точно искат, когато купуват препарати против инсекти. И това не се дължи на липса на информация, а по-скоро на нежелание да се направи проверка в интернет на най-добрите продукти. За щастие мрежата изобилства от статии и материали на тема борба с вредители, така че вие сте на ход.

Какъв електрически генератор да изберем?

В наши дни на пазара могат да се намерят различни електрически генератори. Най-използваните видове са с бензинов или дизелов двигател, като и двата модела имат своите предимства и недостатъци. Разбира се, когато избираме агрегати за ток, то ние трябва да се съобразим със задачите, които те ще изпълняват за работата или дома ни.

На първо време е желателно да знаете, че малките преносими електрически генератори са добра идея за вашата почивка на село или за ваканция с караваната. Тук по-търсени са бензиновите агрегати, тъй като са безшумни, компактни и не димят, колкото дизеловите. Преносимият генератор издържа до осем часа работа, без да се налага презареждане.