Monthly Archives: October 2016

Да направим смяна на щрангове сами

Непрекъснатите течове и запушвания принуждават собственика да започне смяна на щрангове и тръби.Това обикновено се съчетава с основния ремонт на жилището.

Щрангове – какво знаем за тях и смяната им

Смяна на вертикални щрангове

Смяна на хоризонтални и вертикални щрангове трябва да се прави на всеки 10 или 20 години, но не повече. За ремонт може да се помисли дори и ако са на пръв поглед в отлично състояние. Важно е да се знае, че много често занижаващото се качество и влошаващото се състояние на тръбите трудно може да се забележи на пръв поглед, което лесно обяснява защо много често хората разбират, че с тръбите има проблем едва когато се влоши критично състоянието на щранговете.

Защо да се грижим за нашият автомобил?

авточасти софия
авточасти софия

авточасти софия

Много хора не отделят достатъчно внимание на своите коли. Не се запасяват с резервни части, които могат да им бъдат навременно полезни при повреда в машините им. Всеки трябва да знае къде може да намери изгодно авточасти и за по-голямо удобство да знае добър магазин за авточасти онлайн. Части за коли има и в класическите магазини, но ако нямаме време за обстойно разглеждане на такива, можем да проверим за avto chasti в интернет , където има достатъчно магазини за авточасти online.

UPS устройства спасяват вашите компютри

Днес много граждани работят с компютри, а за това се изисква концентрация и никакви проблеми със захранването. Разбира се, понякога се случва, така че тока да изгасне в най-неподходящия момент, когато не сте съхранили свършената работа. Ето защо едно UPS устройство може да ви бъде от голяма полза, за да не претърпите тежки загуби.

Ако закупите UPS устройства, то последните ще запазят електроенергията дори при аварийно спиране и в същото време ще спомогнат при внезапното идване на тока, което крие рискове. Днес подобни устройства се използват в хипермаркети, офиси, ресторанти и други търговски обекти работещи с компютри и имащи нужда от алтернативно електрозахранване.