Monthly Archives: July 2016

Барокамера – приложение

Барокамера – техническо устройство, представляващо херметичен метален контейнер с различни размери, в които може да бъде създадено повишено или понижено налягане на въздуха. В медицината се използва за лечение с кислород, а в авиационната медицина намира приложение за тренировки за повишаване устойчивостта на висока надморска височина, за измерване влиянието на барометричното налягане върху организма на човека.

Какво включва организацията на погребение?

Тази статия е посветена на най-трудните моменти в живота, а именно тогава, когато губим близък човек и трябва да му организираме погребение с дълбока почит. Естествено, това са неща от живота и вие не трябва да се учудвате, че им обръщаме внимание в нашия сайт. В случай, че живеете в големия град, то може да потърсите погребение цени София в интернет, за да получите повече информация относно обредните услуги на различни погребални бюра.

Истинските траурни агенции предоставят достъпни за погребение цени София и ви помагат да изпратите близките си хора по правилния начин и без да им липсва абсолютно нищо. В цената влизат транспортиране на тялото и/или тленните останки, избор на ковчег, ритуал и административни действия. Тарифите на погребалните бюра ще намерите в техните страници.

Качествена поддръжка на асансьори за безопасността на хората

Асансьорите са средство, което присъства в ежедневието на всеки човек. Разбира се, за да бъдат безопасни и изправни се нуждаят от качествена и редовна поддръжка. Немалка част от асансьорите се натоварват прекалено много, тъй като превозват множество хора и багажи. Въпреки всичко са напълно безопасни, а повредите при тях са сведени до минимум.