Monthly Archives: May 2016

Какво не знаем за сигурността и спокойните дни?

охранителни системи

Ако сте от хората, които разчитат сами на себе си, по отношение на сигурност и спокойствие, то тогава нищо не е в състояние да го гарантира. Напоследък, все по-често се съблюдават кражби, грабежи, въоръжени престъпления, влизания с взлом и какво ли още не. Единственият начин да съхраните вашата цялост и тази на дома ви, е да се обърнете към фирми, предлагащи ви високо технологични, функционални и иновативни решения.

Складове под наем – проблеми

Складове е прието да се наричат помещения, предназначени за съхраняване на промишлени и хранителни стоки. Всеки при необходимост може да си потърси складове под наем. Фирмите, занимаващи се с отдаване на складове под наем, имат да решават два основни проблема. Първият – това е възможността за транспортиране на стоките до мястото за съхранение. Вторият – осигуряване на условия за съхранение без влошаване на качеството.

Пелети – новите дърва с повишено топлоотдаване

Пелетите за огрев са „изобретени” повече от преди 60 години от немеца Рудоф Бунерман, живеещ в Америка.Той притежавал дъскорезница и не желаел да влага пари за рециклиране на отпадъците от производството. Така открил оригинално решение, което сега доведе до развитие на отрасъла за екологично чисти отоплителни материали – пелети.

Еротичен бутик – неограничени възможности

еротичен бутик

Когато чуем наименованието еротичен бутик, на много от нас избива пот по челото, предизвикана от смут и притеснение. Не е здравословно да задържаме своите собствени желания и копнежи, ако имаме такива. А това със сигурност е така. Не съществува пълнолетен гражданин, който да не е притежател на бленувани еротични фантазии. За да сбъднем своите мечти, то трябва да се освободим от залегналата ни предубеденост.

Действие на инсектицидите според химичния състав

Инсектицидите принадлежат към достатъчно разнообразна класификация на химическите вещества. Голяма част от тях са с контактно действие, други – със системно, а малка част проявяват фумигантно действие. Препаратите с еднакво активно вещество имат еднакъв механизъм на действие, за това е целесъобразна класификацията на инсектицидите да бъде преди всичко според химическия състав.

Редуцир вентил – приложение

Стабилно налягане на водата у дома – това е главното условие за безаварийната и продължителна работа на водопровода и отоплителната система. Тази стабилност може да се гарантира само от монтирания редуцир вентил. Вентила за налягането на водата се използва за предпазване от аварии на домакински уреди и В и К инсталации.