Monthly Archives: October 2015

Защо да изберем хладилник от утвърдена марка?

Много специалисти съветват при избор на нов хладилник да залагаме на сигурното и да избираме модели от популярни и затвърдени марки, каквато е немската марка хладилници Либхер.

Но тук възниква един много интересен въпрос и той е защо трябва да залагме именно на производители, които имат толкова много опит и дългогодишно присъствие на пазара, когато можем да намерим други, по-малко познати производители, които също могат да ни предложат добри продукти и то на не по-високи цени от Либхер.

Колко важно всъщност е поставянето на улуци на покрива?

Ако не сте запознати с ремонта на покриви и ако не сте в този бизнес, то най-вероятно нямате ни най-малка представа колко са важни улуците за една къща. Според специализирани фирми като Валфорс, една къща няма как да бъде напълно хидроизолирана и напълно защитена от дъждовната вода ако въпросът с улуците и тяхната ефективност не бъде решен. Подробна информация за смяната на улуци можете да намерите на сайта http://valforce.eu/.

Как да ползваме своя хладилник Либхер по-дълго?

Животът на един хладилник може да бъде внушително дълъг. На практика, много собственици на хладилник Либхер в края на краищата сменят своя хладилник не защото нещо не му е наред, а просто защото им е омръзнало да гледат стария си уред. Точно тук искам да вметна две думи за личния опит на моята баба, която ползваше своя хладилник около 25 години и все отказваше да го смени с нов, оправдавайки се, че “на стария всичко му е наред”.