Monthly Archives: September 2015

Хладилник Либхер – луксозно решение за вашия дом

Немският производител на хладилна техника Либхер вече повече от половин век радва своите клиенти с огромното многообразие на предложения, които могат да задоволят нуждите на всеки клиент, независимо от неговия вкус. През годините Либхер за затвърди като марката, която предлага най-ниските и конкурентни цени на пазара, но това засенчи една друга страна на немския гигант, а именно луксозното лице на марката.

Какво представлява Муун райз

крем муун райз

Муун райз е хидратантен крем, специално предназначен за жени над 18 години. Той подобрява хормоналния баланс, подпомага функцията на яйчниците, а в по-напреднала възраст е много ефективен за борба със злокачествени заболявания и остеопороза.

3 безспорни предимства на хладилници Либхер

либхер хладилници

На пръв поглед всички съвременни хладилници са еднакви, особено ако сте мъж и за вас е важно единствено хладилникът да бъде винаги пълен… по възможност с повече бира. При жените нещата стоят съвсем различно, тъй като на тях основно се пада честта да го пълнят с храна, да изваждат храна, да готвят храната, съхранявана в хладилника и не на последно място – да го почистват.