Monthly Archives: May 2015

Какви машинки за подстригване да купите

Изобилието от машинки за подстригване понякога обърква клиентите. Десетките приставки, новите електронни дисплей и другите джаджи стъписват потребителите, които се чудят какво точно да си купят. Естествено за една машинка е важно да работи максимално дълго и да предоставя удобство за ползвателите.

Днешните машинки за подстригване от Козметик Лайн използват ножче от неръждаема стомана, те са направени да издържат голям период време и да се грижат за красивата ви прическа. Разбира се, всичко зависи и от честотата на използване, защото ако сте фризьор например, то със сигурност ще използвате продукта по-често, което намалява живота му.

Дълготрайността на батериите и наличието на кабел при машинки за подстригване са два основни фактора, за които трябва да съблюдаваме, когато купуваме подобен тип техника. Онези от вас, които използват машинката професионално, ще трябва да потърсят машинка с добър кабел, който да им осигури достатъчно свобода на действие.

Що се касае до домашното подстригване, гледайте винаги да имате батерии под ръка, тъй като не се знае дали тока ще загасне в някой момент и вие няма да може да довършите фризурата.
Повечето машинки се продават с кабел и батерии, но бъдете внимателни, защото има фалшификати само на батерии, а те не предоставят необходимото качество.

Друго много важно нещо при машинки за подстригване са техните приставки. Ако искате да придадете добър външен вид на някой от семейството ви или на ваши клиенти, е задължително да имате и съответните пособия за това начинание. Комплектът е добре да включва всички видове приставки, смазващо масло и инструкции за експлоатация.

Желателно е вашата машинка да има калъф за носене особено ако работите във фризьорски салон. По този начин тя винаги ще ви е под ръка и няма да запълва място на масата. Лесното боравене с продукта е от съществено значение, така че колкото по опростен е той, толкова по-добре за вас и вашите клиенти.

По-качествена ли е козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн

козметика с арганово маслоКозметик Лайн, познат още, като Cosmeticline е онлайн магазин за професионална козметика и уреди за разкрасяване. Този магазин все още не е особено познат на широката аудитория, тъй като е насочен предимно към професионалните фризьори и козметици, но неговата популярност набира сериозна скорост, защото – логично, всеки клиент на салона иска да продължи да използва и у дома си продуктите, с които са го поглезили.

С какво е по-различна козметиката на Козметик Лайн?

На първо място: тя е наистина качествена. Там няма да срещнете случайни производители, а само тези, които произвеждат професионална лечебна козметика. Това са най-големите козметични лаборатории, предпочитани от професионалистите, защото подбират внимателно съставките на своите продукти и ги съчетават, така че да въздействат точно по предназначение.

Козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн се отличава с това, че в нея са включени изключително чисти етерични масла, добити по начин, който не намалява концентрацията на хранителните съставки, съдържащи се в плодовете на самото растение.

Маслата, включени в продуктите, предлагани в магазина на Cosmeticline са в правилната концентрация и точната доза, необходима за подхранване и хидратация на сухата и увредена коса. Освен арганово масло в продуктите са добавени също житни и царевични протени, както и екстракт от водорасли, които, в комбинация с биологично активното масло правят истинско чудо с косата.

Всеки един от продуктите с Арган може да се използва самостоятелно. Ако страдате от мазен скалп и сухи краища на косата можете да използвате маслото само по краищата или да не го използвате изобщо, а да изберете маската от същата серия. Шампоанът е напълно достатъчен за една интензивна грижа, но резултатът определено ще бъде по-добър ако периодично използвате маската или маслото, за да подхраните допълнително косата.

По-качествена ли е козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн?

Определено да. Разбира се, има и други производители на качествена козметика, но колко от тях гарантират, че използват само екологично чисти суровини и екстракти, а не заместители и химични добавки? Продуктите, предлагани в магазина на Козметик Лайн имат сертификат за качество и чистота на съставките и са особено необходими на хората, страдащи от алергии.