Monthly Archives: January 2015

Заключване с чип в офис

В държавите с изградено корпоративно поведение, отдавна е въведена система, за отчет на работното време. Много от фирмите, начисляват заплащането на своите служители именно на база, престоя или отсъствието им от офиса.

Как да се преборим с неприятните хлебарки

Почти няма семейство, което да не е преживяло негативното присъствие на хлебарки. Последните харесват апартаментите и тяхното отопление, като трайно се настаняват у вас без да ви питат. Дори при липса на парно обаче хлебарките и насекомите могат да ви навестят, защото те се пренасят лесно чрез обувките на приятелите ви, стари мебели и тем подобни вещи.

В наши дни имаме стотици, та даже хиляди примери за пренасяне на хлебарки в нови домове, което не е никак приятна новина за собствениците. Ето защо трябва да помислим по какъв начин да премахнем наличието на тези така неприятни инсекти.

Интериорни врати за дома – две основни категории

chesto-izbirani-interiorni-vratiАко хвърлите един бърз поглед на пазара на врати ще забележите изобилие от модели, производители и цени. Тези основни характеристики определят избора на подходяща врата като относително сложен процес. Знаете, че колкото по-голям избор има пред Вас, толкова повече време е нужно, за да намерите, това, което Ви е по вкуса и джоба.

Екстри предлагани от професионалният домоуправител

В новата за страната ни услуга професионален домоуправител са включени множество ангажименти, които изцяло ни освобождават от грижата по общите части в жилищните кооперации, в които се намират нашите домове. С бързи стъпки, тази нова услуга си проправя път в ежедневието ни и създава усещане за сигурност и комфорт на нас и нашите семейства.