Monthly Archives: April 2013

Озеленяване на дворове и градини – 5 високоефективни съвета

Озеленяване в София цени

В тази статия за полезните техники при озеленяване на двор ще отбележим и поясним, кои са най-ефективните съвети за вас и вашата градина. Тези трикове са доказани като работещи от ландшафтни архитекти и градинари. Тези съвети ще допълнят и освежат съществуващата градина или ще помогнат за качественото бъдещо озеленяване на градини и площи във вашия скъп имот.

Научете испански бързо и лесно

Докато някои езици се учат просто от интерес и не са особено практични, има такива, които са наистина полезни в множество ситуации. Един от тях е испанският език. Той се говори от над 500 милиона души в цял свят, затова посещението на курсове по италиански език ви дава неограничени възможности за работа, развитие и запознанства.

Отпушване на проблемна канализация

Дългогодишният опит на специалистите по отпушване на канали показва, че опитите за почистване с подръчни средства не се увенчава с успех. Почти винаги собствениците на запушените канали правят опити да ги отпушат сами, но много рядко успяват. Замърсяванията, които запушват тръбите са упорити, налепени са по стените здраво и често са на най-недостъпните места. Когато се появи проблем в канализацията, без специализирана техника и обучени специалисти няма да се получи.

MDF – перфектният материал за интериорни врати

МДФ  е съкратено от Medium Density Fibreboard – иновативен материал, създаден от дъвресни влакна, от който се изработват плоскости с широко приложение. Едно от приложенията е при изработка на интериорни врати, които имат много високи експлоатационни качества.

Преводи на документи в определен срок

 Когато на човек му предстоят жизненоважни събития, свързани с изготвяне на документи и изпълнение на различни формалности и то за много кратко време, напрежението расте с всеки изминал ден. В такава ситуация документите трябва да се преведат в точно определен срок и всяко закъснение е фатално.