Monthly Archives: December 2012

Слънчогледът – противник на LDL холестерола

Слънчоглед против холестерол

Многобройни научни изследвания в областта на добре познатия LDL холестерол и вредните ефекти от завишеното му количество в организма достигат до извода, че една от храните, които влияят изключително добре върху завишените нива на холестерол, са слънчогледовите семки.

Стартиране на собствен бизнес

Стартиране на собствен бизнес

Когато имате намерението да стартирате нов бизнес или пък вече ръководите такъв, то напълно обосновано ще се сблъскате с необходимостта от счетоводно обслужване. Можете да се възползвате от счетоводни услуги по два начина – или да наемете счетоводител, който да работи само за вашата фирма, или да се обърнете към счетоводна къща, където екип от специалисти ще осъществяват тази дейност.

Био отслабване с Африканско Манго

Отслабване с африканско манго

Ако се чувствате дебели и непълноценни, има начин да си решите проблемите. За вашето отслабване не са необходими тежки диети или изнурителни дълги часове във фитнес салоните. Обърнете се към природата. Вашето решение за дълготрайно и ефективно стопяване на килограми, без здравословни проблеми и усложнения е био продукт за отслабване Африканско Манго.