Monthly Archives: May 2012

Оригинални или неоригинални авточасти – какво да изберем?

Оригинални или фалшиви авточасти?

Всеки собственик на автомобил рано или късно се сблъсква с избора какви авточасти – оригинални или неоригинални – да избере за обслужване и ремонт. В Интернет могат да се срещнат оромно количество съвети в полза и на двата избора. Защитниците на оригинала твърдят, че единственият начин да се запази пълната функционалност на автомобила при подмяна на авточастите е да се изберат оригинални за подмяна. Това според тях е единствената гаранция за надеждност, дълговечност и функционалност. С такива аргументи е трудно да се спори.

Когато купувате детски колички

Преди да купим детска количка

Преди да направите важната стъпка за покупката на детска количка за детето ви, е добре да направите проучване. То със сигурност ще ви улесни при избора. Ще се насочите към желания аксесоар. Необходимо е, обаче да отделите достатъчно време без да бързате за да сте сигурни, че изборът ви ще бъде правилен. Правейки вашето проучване ще откриете, че съществуват много различни марки детски колички. Те могат да ви предложат различни модели на различни цени.

Информация за климатици “Мидеа”

Мидеа

Климатиците с името “Мидеа” се наложиха на българския пазар много бързо благодарение на това че разполагат с идеално съотношение качество – цена. Компанията е производител не само на климатици, но и на съдомиални машини, перални и какви ли не други домакински електро-уреди.