Хладилник Либхер – луксозно решение за вашия дом

Немският производител на хладилна техника Либхер вече повече от половин век радва своите клиенти с огромното многообразие на предложения, които могат да задоволят нуждите на всеки клиент, независимо от неговия вкус. През годините Либхер за затвърди като марката, която предлага най-ниските и конкурентни цени на пазара, но това засенчи една друга страна на немския гигант, а именно луксозното лице на марката.

 

Добри цени, но също така и много лукс…

Действително, покупката на хладилник Либхер може и да е много икономична, защото на практика е почти невъзможно да откриете друг хладилник от друга марка със същите параметри, но на по-ниска цена. В случай обаче, че търсите нещо по-шик, тогава компанията отново се явява едно от най-големите имена в света на хладилната техника.

 

Достъпността и луксът могат да вървят ръка за ръка…

Мнозина казват, че Либхер е Мерцедесът или Ролс-Ройсът на хладилната техника и са прави, защото немският хладилен гигант може да ви представи модели, от които свят да ви се завие. Ако търсите например по-скъп и луксозен модел хладилник Либхер, можете да намерите различни предложения, които могат да допълнят дори и интериора на най-луксозния и скъп дом.

 

Кога можем да очакваме, че един хладилник Либхер ще е по-скъп?

 

– Ако е за вграждане…

Традиционно хладилниците за вграждане се предлагат на по-високи цени. Това се отнася и ако изберете хладилник Либхер за нуждите на вашето домакинство. За разлика от по-достъпните класически модели, тези които се вграждат в мебелите са по-сложно устроени и по-трудни за инсталиране във вашата кухня. Те несъмнено са много шик, но въпреки това много специалисти съветват да помислите добре преди да изберете хладилник за вграждане, защото това е наистина луксозен продукт, което по никакъв начин не ви гарантира, че той ще има по-дълъг живот или ще ви върши по-добра работа от един класически модел.

– Ако е нестандартен цвят…

Ако наистина държите на оригиналността и искате вашият хладилник Либхер да се отличава и запомня, тогава е добре да се спрете на модел в нестандартен цвят. Това може да е различен нюанс, който според вашите изисквания да се слее идеално с домашната обстановка, допълвайки останалата част от интериора до съвършенство. Както може би се досещате, нестандартните цветове хладилници Либхер обаче са по-скъпи, което е и гаранция, че вие ще сте от малцината, които притежават такъв.

– Ако предлага повече допълнителни екстри…

Най-честата причина за един хладилник Либхер да се предлага на по-висока цена и да влиза в по-луксозен клас е ако моделът притежава повече функции и възможности. Тези хладилници най-често са по-големи, имат вградени фризери и притежават десетки екстри, някои от които направо могат да ви шокират със своята креативност. И все пак помислете добре дали наистина се нуждаете от най-скъпите модели на пазара или отлично можете да задоволите нуждите си и с не толкова скъп модел.

Leave a Reply