3 безспорни предимства на хладилници Либхер

На пръв поглед всички съвременни хладилници са еднакви, особено ако сте мъж и за вас е важно единствено хладилникът да бъде винаги пълен… по възможност с повече бира. При жените нещата стоят съвсем различно, тъй като на тях основно се пада честта да го пълнят с храна, да изваждат храна, да готвят храната, съхранявана в хладилника и не на последно място – да го почистват.

Сред огромното разнообразие от хладилници на пазара, българинът все по-често избира марката Либхер, което не е съвсем необичайно, предвид някои много важни предимства на нейните хладилници. Тук ще разгледаме само три основни аргумента в полза на предлаганите Либхер хладилници, но имайте предвид, че при някои модели те са много повече.

  1. Компанията Либхер има свой филиал у нас, което означава, че хладилниците, които се предлагат в магазинната мрежа са родно производство. Това означава, че те не са сглобявани в някоя азиатска държава с части, отново произведени там. Да, Азия е родина на технологиите, но когато даваме от 500 до 1500 лева за хладилник, искаме той да бъде здрав и да работи перфектно, колкото е възможно по-дълго.
  2. Всички Либхер хладилници се проектират и изработват по висок европейски стандарт. Това означава, че модерните технологии при тях наистина функционират, а не са само обещание, което да ни подлъже да купим определен битов уред. При Либхер хладилниците системата за саморазмразяване наистина работи, а функцията Bio Fresh наистина запазва плодовете и зеленчуците свежи.
  3. Сервизната мрежа, поддържаща марката Liebherr е огромна и в нея всеки дефект или повреда на уреда може да бъде отстранена бързо. Бързината на ремонтирането на един хладилник е ключова за живота на хората, особено в горещите месеци от годината. Предимството при Либхер, е че резервните части се намират в страната, което означава, че няма да се налага да чакате някой доставчик да събере достатъчно поръчки, за да заяви пратка от Китай.

Извън тези три аргумента ще посочим, че всеки може да намери подходящия за себе си хладилник Либхер. Моделите, които се произвеждат и предлагат у нас са толкова много и варират, като размери, енергиен клас, работни функции и дизайн, така че дори и най-капризните могат да открият това, което търсят.

Leave a Reply