Предимствата при избора на PVC дограмата

Ако сте от Варна и се чудите каква дограма да изберете, то тази статия е точно за вас. В нея ще обърнем взор към предимствата при покупка на PVC дограма във Варна и се надяваме тази информация да ви влезе в употреба при подновяване на прозорците във вашия дом, вила, офис, административна сграда или дори хотел.

Употребата на PVC дограма не е новост, но става масова практика у нас от няколко години. Все повече хора и домакинства предпочитат именно нея заради предимствата, които тя предоставя, а именно:

  • PVC дограмата е с най-ниска цена. Поради лесното боравене с материала поливинилхлорид, за разлика от дървото и алуминия, то цената на вашата PVC дограма е доста по-ниска. В условията на тежък финансов преход това неизменно оказва своето влияние върху избора на потребителите.
  • Минимална или никаква поддръжка. Липсата на каквато и да било поддръжка поне през първите 10-15 години е също важен детайл, който обуславя потребителския избор при покупка на дограма във Варна днес. Единственото, което може да влезе тук е почистването с парцал или гъба на PVC профилите, но все пак това е част от почистването на целия дом и не го считаме за специфична грижа за нашата PVC дограма.
  • Дълъг живот. Една от силните страни на съвременната PVC дограма е нейната устойчивост, която ни гарантира безпроблемна експлоатация в рамките на 30, 40, че и дори 50 години, както сочат предлаганите гаранции от производителите в Германия. Резонно клиентите предпочитат да купят именно PVC дограма и да забравят за проблемите с прозорците.
  • Отлична топлоизолация. Сред силните страни на нашата PVC дограма е и изключително ниската топлопроводимост на PVC профилите. Това позволява по ефективната изолация и предотвратява големите топлозагуби.

iBG Plast http://www.ibg-plast.bg e една от най-значимите и отговорни фирми при продажба и монтаж на PVC дограма във Варна. Хилядите доволни клиенти, както и отговорността на компанията гарантират високо качество и стремеж към предлагане на най-доброто на пазара на дограма във Варна.

Leave a Reply