По-качествена ли е козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн

козметика с арганово маслоКозметик Лайн, познат още, като Cosmeticline е онлайн магазин за професионална козметика и уреди за разкрасяване. Този магазин все още не е особено познат на широката аудитория, тъй като е насочен предимно към професионалните фризьори и козметици, но неговата популярност набира сериозна скорост, защото – логично, всеки клиент на салона иска да продължи да използва и у дома си продуктите, с които са го поглезили.

С какво е по-различна козметиката на Козметик Лайн?

На първо място: тя е наистина качествена. Там няма да срещнете случайни производители, а само тези, които произвеждат професионална лечебна козметика. Това са най-големите козметични лаборатории, предпочитани от професионалистите, защото подбират внимателно съставките на своите продукти и ги съчетават, така че да въздействат точно по предназначение.

Козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн се отличава с това, че в нея са включени изключително чисти етерични масла, добити по начин, който не намалява концентрацията на хранителните съставки, съдържащи се в плодовете на самото растение.

Маслата, включени в продуктите, предлагани в магазина на Cosmeticline са в правилната концентрация и точната доза, необходима за подхранване и хидратация на сухата и увредена коса. Освен арганово масло в продуктите са добавени също житни и царевични протени, както и екстракт от водорасли, които, в комбинация с биологично активното масло правят истинско чудо с косата.

Всеки един от продуктите с Арган може да се използва самостоятелно. Ако страдате от мазен скалп и сухи краища на косата можете да използвате маслото само по краищата или да не го използвате изобщо, а да изберете маската от същата серия. Шампоанът е напълно достатъчен за една интензивна грижа, но резултатът определено ще бъде по-добър ако периодично използвате маската или маслото, за да подхраните допълнително косата.

По-качествена ли е козметиката за коса с Арган от Козметик Лайн?

Определено да. Разбира се, има и други производители на качествена козметика, но колко от тях гарантират, че използват само екологично чисти суровини и екстракти, а не заместители и химични добавки? Продуктите, предлагани в магазина на Козметик Лайн имат сертификат за качество и чистота на съставките и са особено необходими на хората, страдащи от алергии.

Leave a Reply