Полезно за избиране на плочки за баня

В случай, че ви предстои ремонт на банята, то вероятно вече нямате търпение да купите плочките и останалите мебели. Не изпадайте в паника, тъй като в наши дни ще намерите всички необходимо в десетките търговски вериги за обзавеждане на домове. Ние ще ви дадем няколко важни съвета, които да следвате при избора на плочки и ще ви помогнем да се ориентирате в разнообразието от предложения.

За начало е нужно да се ориентирате към това какъв цвят искате да бъде банята ви. След това ще започнем да издирваме плочки за баня за облицовка на стената и пода. Ако помещението е тясно, то ще трябва да подберем материал и цвят, чрез които да си осигурим чувството за пространство и свобода. Сега вече можете да тръгнете на пазар като следвате следващите стъпки в статията ни.

В повечето магазини вие ще може да видите демонстрация на стотици модели плочки за баня и как стоят те. Представете си ги във вашият дом и помислете дали цвета ви подхожда или не. Често клиентите правят грешката да взимат прибързани решения, след което споделят недоволството си за това ви съветваме да видите различни варианти и да обиколите няколко магазина предлагащи плочки – фаянс, теракот, гранитогрес и т.н.

Говорейки за подови настилки трябва да отбележим, че не всички плочки за баня отговарят на изискванията за качество. Добре е да се насочите към нехлъзгащи плочки, защото вероятно знаете, че най-честите битови инциденти и наранявания се получават именно в мокрите помещения. Подовото покритие трябва да бъде издръжливо, устойчиво на натиск, химически препарати и влага.

Изборът на плочки за облицовка на стени е по-лесен като моделите, които ще срещнете са много на брой. Имате опцията да избирате между матирани, цветни, релефни и какви ли не други варианти на фаянс като всичко зависи от личните ви предпочитания.

Не правете грешката да слагате плочки за стена на пода, това би довело до тяхното бързо износване и до още куп проблеми за вас, консултирайте се с фирми като http://www.gaudi-ds.com и разгледайте галерията на Гауди Ди Ес.

Ако не сте слагали плочки за баня поверете тази работа на майстори за да избегнете евентуални грешки и неприятности. Това бяха нашите съвети към вас, надяваме се да ви бъдат полезни при предстоящият ремонт на банята.

Leave a Reply