Охрана от недобросъвестни наематели

zakluchvane-s-chip-ohranaВ днешно време, много от хората, които разполагат с допълнителен имот, прибягват до отдаването му под наем, за да увеличат месечния си доход. Независимо по каква причина сте решили да отдавате своя имот под наем, със сигурност се сблъсквате с недоброжелателни наематели. Рискът да попаднете на подобни е голям и повечето „нови” хазаи споделят своите главоболия с подчертано недоволство.

Какви могат да бъдат ситуациите, в които да потърсите по-разумно решение за охрана на вашият имот?

На практика, всички те, могат да бъдат обобщени с един – два проблема.

Първият е: некоректни платци, които напускат без предупреждение.

Optima11.com монтира надеждна система за заключване с чип, в тази ситуация, няма да Ви отнеме повече от няколко минути, за да се преборите със ситуацията. Фирмите доставчици на охранителната система за заключване с чип,  осигуряват постоянен сервиз. Вие може да им дадете сигнал за напуснали и невалидни чипове, които не желаете да имат достъп до дома Ви и те за секунди ще отстранят техните въведени номера от системата. Така реално, може да упражните контрол над ситуацията и да не разчитате на добрата дума, че наемателите, няма да злоупотребят с Вас и имота Ви за в бъдеще. Те просто няма да имат достъп до системата за заключване с чип и техните ключове ще бъдат извън употреба.

Вторият проблем: наемателите злоупотребяват с достъпа и създават не добра и коректна среда за живот за останалите живущи в кооперацията. Това често са млади хора, които си позволяват да събират големи компании, с които да вдигат шум до малките часове на нощта. Всички страни са недоволни. Първо, Вие като хазаин и второ, съседите, които недоволстват. В тази ситуация, заключването с чип е вариант на решение. Ако бъдат предложени конкретен брой чипове, достъпът на нежелани гости рязко ще се намали. Тъй като Вие винаги може да получите мониторинг на влезли и излезли в имота, което от своя страна да Ви осигури обективна преценка, дали това, което сте чули от съседите е реално.

Заключването с чип има много предимства, особено що се касае до чужди хора във Вашия имот. Ако това не са частни лица, системата за заключване с чип е на практика задължителна. Вие може да отдавате под наем офис площ, магазин или склад. За да няма злоупотреби с имота, от хора, които дори не познавате, а използват Вашия офис, доверете се на съвременните охранителни новости – като заключване с чип.

Потърсете повече информация и отделете време да се консултирате със специалисти. Те най-точно ще Ви посъветват какъв модел система за заключване с чип ще Ви свърши оптимално работа.

Leave a Reply