Онлайн магазин – с офис или без

Замисляли ли сте се, дали е необходим офис за поддържането на онлайн магазин за спортни стоки например, или за стари книги дори? Склад ще е необходим при всички положения, т.к. стоката трябва да се складира някъде, още повече за тези два примера. Спортните стоки могат да заемат страшно много място. Стари книги също, макар и не чак толкова, колкото спортните стоки. Но необходим ли е офис? Ако онлайн магазина се поддържа от собствен отдел, то най-вероятно ще е необходим офис или най-малко апартамент, в който да може да се обработват заявките, да се добавят нови продукти, или пък да се работи по сайта.

При всички полжения обаче, ще има нужда от услугите на фирма, извършваща служба по трудова медицина София за пример. В Интернет можете лесно да намерите подробна информация, не само за София, но и служба по трудова медицина за Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе и др. В какво се изразява работата им? Правят измерване на електромагнитни полета, ел. безопасност или пък фактори на работната среда (обобщени под названието “Орган за контрол от вид С“).

Имайте в предвид, че подобни неща са от значение, ако разполагате с огромен персонал, помещения и техника, които биха могли да предразполагат за рискови ситуации на работното място.

Leave a Reply