Любовен хороскоп, ключ към отговорите на връзката ни

Колко хилядолетия са минали от създаването на първите астрологични карти? След стотици години астрологията е претърпяла бурно развитие, но в основите си е останала истинска и неподправена, такава каквато древните астролози са я виждали.

Ще си кажете, ами да, нали звездите и планетите са същите и ще бъдете прави. Но какво изменение е настъпило през тези хилядолетия, запазили ли са се вярванията и целите на древния човек, пренесени в съвременния живот? Със сигурност в общочовешки план отговорът е да. Винаги ще останат важни за нас ценности като лично щастие, семейство, работа, кариера, усещане за удовлетвореност.

Тогава защо да не признаем, че взирането в рождената ни астрологична карта или в любовния хороскоп са все така важни и значими, както и за древния човек. Стартирайки нова връзка ние неминуемо си задаваме въпроса, можем ли да бъдем сигурни в развоя на бъдещия ни брак с този човек.

В един любовен хороскоп бихме могли да потърсим отговори на няколко въпроса. Какви ще бъдат спънките и трудностите в бъдещите ни взаимоотношения, дали ще се радваме на наследници, ще бъдем ли щастливи един с друг.

Астрологичният любовен хороскоп отговаря с ясна точност на всеки един от тези въпроси. Във всяка карта могат да бъдат видени бъдещи събития, за които днес дори не подозираме.

До каква степен трябва да се съобразяваме с предсказанията на хороскопа? Тук всеки сам може да прецени, кое е важно за него. Но при всички положения не може да отречем, че любовния хороскоп ни дава информация за общата посока на движение и фрагменти от нашето бъдеще.

Тогава, защо да не се съобразим в границите на разумното с него. Би било глупаво да продължим по един и същи път, ако той не ни осигурява развитие. Ако например в един хороскоп излезе, че планетите отговарящи за връзката и семейството ни са в дома на кариерата, то със сигурност можем да кажем, че сме предопределили единия аспект за сметка на другия.

Ще търсим партньор, който да е на ясно с това, че за нас кариерата и материална удовлетвореност ще бъдат на първо място и това ще целим и в действията и вярванията на партньора си. Само ако и той схваща света по този начин, нашият любовен хороскоп ще се сбъдне.

Ако имаме разминавания в тази посока силно вероятно е да влезем във връзка, в която партньора ни не разбира този стимул и вечно е в опозиция.

Хороскопът на любовта отговаря и на много други въпроси, те са свързани с дължината на дадени взаимоотношения, с качеството на живот, с възможността да се репродуцираме.

Тук нещата отново са двузначни, тъй като имаме двама партньора в средата на уравнението. За нея може да бъде жизнено важно да има дете, а за него кариера.

Хороскопът показва това различие и ако не сме склонни да го приемем, то по-добре да не встъпваме в сериозна връзка с този човек. Рано или късно той няма да отговори на нашите търсения.

Leave a Reply