Екстри предлагани от професионалният домоуправител

В новата за страната ни услуга професионален домоуправител са включени множество ангажименти, които изцяло ни освобождават от грижата по общите части в жилищните кооперации, в които се намират нашите домове. С бързи стъпки, тази нова услуга си проправя път в ежедневието ни и създава усещане за сигурност и комфорт на нас и нашите семейства.

На зад във времето покана за събрание на собствениците на апартаменти в кооперацията, звучеше като покана за словесна битка, от която всеки си тръгва неудоволетворен и без ясна позиция, за това ще се случи ли най-накрая промяната в положителна посока. Днес, собствениците на домове са станали доста по-взискателни към имотите си и държат всичко да бъде ясно, чисто и най-вече надеждно. За това се обръщат към услугите на професионалният домоуправител.

Професионалният домоуправител е фирма, с упълномощени лица, които изцяло поемат грижите за Вашата кооперация или търговски обект. Те са оперативни мениджъри, които се грижат за прилежното водене на документацията, събирането на задълженията, юридически консултации, извършване на ремонтни дейности, събиране на конкурентни оферти, контрол върху провеждането на общо събрание, водене на Книга на собствениците, съблюдаване на прилагането на правилника за вътрешния ред.

Някои от екстрите на услугата професионален домоуправител са: денонощно видео-наблюдение, телефон за неотложни ремонти, безжичен домофон с GSM-комуникатор, заключване на асансьор с предплатени импулси, електронно заключване на асансьор с чип за достъп, електронно заключване на вход с чип за достъп, застраховка на общите части на сградата, електронен касиер, метална дограма за жилищен вход.

Професионалният домоуправител е не просто услуга, която купувате, това е партньорство надминаващо вашите очаквания. В забързания ритъм на нашето ежедневие, всяка помощ, която ви отменя от отговорността да свършите поредната задача пряко силите и възможностите си е добре дошла. Сигурността на вашия имот е безценна.

Всеки от нас е е сблъсквал със страха как да опази имота си. Контролираният пропуск в кооперацията е едно от решенията, видео-наблюдението още едно. Професионалният домоуправител ще се погрижи за това, сутринта вашата кола да ви чака в гаража или стоката в партерния магазин да е на своето място.

Новите технологии позволяват на професионалният домоуправител от разстояние да бди над вашата собственост. С времето все повече кооперации се доверяват на услугите на професионалният домоуправител. Процентът на обществените сгради, управлявани от фирми – домоуправители расте с всеки ден.
Ежедневието ни би било много по-лесно и добре организирано, ако оставим специалистите да се справят с възникващите проблеми. А ние се погрижим за това, което умеем най-добре.

Leave a Reply