Дограма Варна от iBG Plast: Троен стъклопакет

Един от най-важните фактори, на които да наблегнете при покупка на алуминиева или ПВЦ дограма във Варна е разбира се стъклопакета. Самото стъкло представлява огромна част от прозореца и от съществено значение е да не правим компромиси при избор на подходящ стъклопакет за нашата нова дограма.

Днес използването на троен стъклопакет при покупка на дограма е сериозна тенденция, която има и своите първопричини. В контекста на масовите опити за повишаване на енергийната ефективност и намаляване на топлозагубите в световен мащаб, то човечеството се стреми да осигури най-ефективните решения, за да се справи по-добре с тази нелека задача.

Според много експерти с оглед на подобрените разработки на стъклопакети и дограма на световния пазар, то използването на двоен стъклопакет вече не е достатъчно, за да гарантирате оптимална топлоизолация на жилището си. За сметка на това появата на тройния стъклопакет на пазара на дограма у нас предизвика истински фурор и все повече хора предпочитат именно такова решение, което да посрещне повишените им изисквания за ефективност.

Основното сравнение в технически аспект между различните видове стъклопакети, които избираме за нашите прозорци и дограма е това, касаещо топлопредаването и т.нар. коефициент, който изразява този фактор цифрово. Елементарно сравнение показва, че при единичен стъклопакет той е около 5 единици, при 2-ен – 3 единици, а при троен стъклопакет пада до около 1,5-1,6, което прави и тези стъкла най-търсени на пазара.

Колкото повече стъкла включва нашия прозорец, толкова по-ниски са топлозагубите и това е ясно видимо от горната статистика. Това резонно кара хората да инвестират в по-висококачествени стъклопакети и да търсят най-доброто решение за себе си и своето семейство, без да правят компромиси, за които по-късно да съжаляват.

Имате нужда то нова дограма във Варна, от качествен стъклопакет, от професионален монтаж? Ние от iBG Plast ще отговорим напълно на вашите специфични изисквания. Заповядайте в нашия магазин за безплатна консултация още днес.

Leave a Reply