Спортно сако с риза – една добра комбинация

Спортните сака известни още като блейзъри се съчетават по прекрасен начин с риза. Голямото разнообразие от предложения, и постоянно променящите се модни тенденции обаче объркват голяма част от силния пол, който не знае какво решение да вземе. В тази статия ще се опитаме да ви научим, как да комбинирате спортното сако с риза, за да изглеждате добре и модерни.

Избирайки блейзър вие трябва да решите, дали желаете шарен или едноцветен десен. Ако не сте носили спортни сака до този момент, то просто селектирайте по-опростен цвят или райе. Постъпвайки по този начин, вие ще улесните процеса по избиране на подходяща риза. Но, нека разгледаме двата варианта поотделно, защото това е важно за читателите.

Едноцветното спортно сако в прост цвят може да бъде черно, тъмно синьо, кафяво или различни нюанси на сивия цвят. По този начин ви се предоставя възможност да го комбинирате с почти всякакъв цвят ризи. Естествено, ако сакото е черно можете да го съчетаете с тъмно червена риза, а защо не и с актуалния лилав цвят, който стои прекрасно.

Шарените десени пък предполагат към носене на свежи раирани и карирани ризи във всякакви разцветки. Този подход се препоръчва най-вече за мъжете, които искат да изглеждат елегантно, но и различно от околните. Тази комбинация е често срещане в бизнес средите, където се изисква по-висока доза стил и екстравагантност в облеклото и етикета.

Един от класическите цветове на ризата при комбинация със сако е белият. Той стои прекрасно на по-тъмните, червените и сините сака. Ето защо ви препоръчваме да имате поне две бели ризи във вашия гардероб, тъй като те ще ви помогнат да постигнете желаната комбинация с блейзъра по всяко време. Обратно на общоприетото, бялата риза не ви задължава със строгост.

Модните тенденции пък демонстрират още по-широк спектър на цветове. По подиумите можем да видим мъже дефилиращи със спортни сака в черно и бледо жълти или бледо сини ризи. Експериментирайте и вие, защото има голяма вероятност да останете удовлетворени.

Общо взето това бяха нашите съвети за комбинация на блейзъри и ризи. Надяваме се, публикацията да е представлявала интерес за вас, и най-вече да е била полезна за силния пол.

Leave a Reply