Какви са ползите от сайтовете за колективно пазаруване?

Само малкото хора от Вас, които не са купували стока досега от сайта за социално или така модерното групово пазаруване може да се запита има ли ползи от тях. Всеки от Вас, Прочети »

Стартиране на собствен бизнес

Когато имате намерението да стартирате нов бизнес или пък вече ръководите такъв, то напълно обосновано ще се сблъскате с необходимостта от счетоводно обслужване. Можете да се възползвате от счетоводни услуги по два Прочети »

 

Спортно сако с риза – една добра комбинация

Спортните сака известни още като блейзъри се съчетават по прекрасен начин с риза. Голямото разнообразие от предложения, и постоянно променящите се модни тенденции обаче объркват голяма част от силния пол, който не знае какво решение да вземе. В тази статия ще се опитаме да ви научим, как да комбинирате спортното сако с риза, за да изглеждате добре и модерни.

Избирайки блейзър вие трябва да решите, дали желаете шарен или едноцветен десен. Ако не сте носили спортни сака до този момент, то просто селектирайте по-опростен цвят или райе. Постъпвайки по този начин, вие ще улесните процеса по избиране на подходяща риза. Но, нека разгледаме двата варианта поотделно, защото това е важно за читателите.

Едноцветното спортно сако в прост цвят може да бъде черно, тъмно синьо, кафяво или различни нюанси на сивия цвят. По този начин ви се предоставя възможност да го комбинирате с почти всякакъв цвят ризи. Естествено, ако сакото е черно можете да го съчетаете с тъмно червена риза, а защо не и с актуалния лилав цвят, който стои прекрасно.

Шарените десени пък предполагат към носене на свежи раирани и карирани ризи във всякакви разцветки. Този подход се препоръчва най-вече за мъжете, които искат да изглеждат елегантно, но и различно от околните. Тази комбинация е често срещане в бизнес средите, където се изисква по-висока доза стил и екстравагантност в облеклото и етикета.

Един от класическите цветове на ризата при комбинация със сако е белият. Той стои прекрасно на по-тъмните, червените и сините сака. Ето защо ви препоръчваме да имате поне две бели ризи във вашия гардероб, тъй като те ще ви помогнат да постигнете желаната комбинация с блейзъра по всяко време. Обратно на общоприетото, бялата риза не ви задължава със строгост.

Модните тенденции пък демонстрират още по-широк спектър на цветове. По подиумите можем да видим мъже дефилиращи със спортни сака в черно и бледо жълти или бледо сини ризи. Експериментирайте и вие, защото има голяма вероятност да останете удовлетворени.

Общо взето това бяха нашите съвети за комбинация на блейзъри и ризи. Надяваме се, публикацията да е представлявала интерес за вас, и най-вече да е била полезна за силния пол.

Leave a Reply