Как да намерите своя стил в дрехите

Дрехите ви казват много за вас: в идеалния случай отразяват характер, настроение и навици. Ами ако сте свикнали да следвате безусловно правилата на модата и все още не знаете как да намерите стила си? Тези съвети ще ви помогнат!

Вашият гардероб се развива с вас. Независимо дали ви харесва или не, той отразява промяна на хобита, нови етапи от живота. С една дума, “ви представя” в този свят точно това, което искате да изглеждате. Или не?

Смятате ли, че след всички модерни стереотипи (как да изглеждате като възрастта, фигурата и размера на дрехите) ви лишава от свободата на изразяване? И какво, ако за момент забравите всички правила и се опитате да намерите сами своя стил дрехи онлайн?

  • На всяка възраст можете да изглеждате стилно и модерно

Не се насилвайте в рамка

Първата и основна стъпка е да излезете от комфортната зона и да не се страхувате от експерименти. Да предположим, че през последните няколко години сте били пламенен поддръжник на категорично женския стил и вашият гардероб постепенно се е превърнал в резервация на великолепни поли, рокли: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/бяла-рокля-в-комбинация-с-червена-плат и всякакви подвизи. Но кой каза, че джинсите, тениските и пуловерите отсега нататък не са ваша територия?

Ако чувствате желанието да промените нещо в своя стил на непознатото и ново ниво, не се страхувайте – опитайте го, създайте го! Вероятно днес ще се почувствате спокойно в класически панталон, утре – в дънки, след ден – в рокля с удебелен шрифт.

Не се страхувайте да промените изображенията

Вашият стил е поле за безкрайни експерименти. В края на краищата не е нужно да поддържате стереотипния образ, с който се свързвате с приятелите ви през целия живот.

Открийте вдъхновение навсякъде

Не можеш да решиш естетиката на новото си изображение? Прочетете модни списания, абонирайте се за модни блогъри, гледайте новостите на кинематографията.

Тук обаче има една опасност – да се опитате да копирате напълно “звездния” стил на любимата си актриса или певица. Може би мечтаете да изглеждате като Кейт Мос. Е, добре. Просто имайте предвид едно нещо: целият екип от професионалисти работи върху прическата, грима и имиджа на Кейт Мос и никога няма да бъдете втората Кейт Мос. Но, нека това не ви отчайва. Открийте своя стил!

Leave a Reply