Как да върнете самочувствието си с базални импланти?

В наши дни не е нужно да хвърляте луди пари за зъбни импланти, защото съществува базалната имплантология, която ще ви помогне да се сдобиете с красива усмивка, каквато ще ви приляга. Базалните зъбни импланти се превърнаха в един чудесен начин за възстановяване на липсващите зъби и се препоръчват на напълно или частично обеззъбени пациенти.

Отсъствието на няколко или много зъби води до загуба на самочувствие. Често хората се срамуват да се усмихват, защото поради някаква причина за опадали зъбите им. В този случай се замисляме за зъбни протези и импланти, които да разрешат проблема. За съжаление частичните протези не винаги са добре закрепени, а денталните импланти много скъпи.

Изходът от патовата ситуация се нарича базални импланти интегрирани в най-твърдата кост, която се нарича още кортикалис. Самото имплантиране протича гладко и не носи дискомфорт за пациентите. Операцията е безболезнена, тъй като се прилагат специални упойки с отлично действие. Организмът ви няма да отхвърли чуждото тяло, за да се чувствате страхотно.

Базалните зъбни импланти подобряват функцията за дъвчене. При тях храната не влиза под протезата, което води до спокойно хранене и наслада. Самият дизайн на имплантите е много гъвкав, така че няма да имате, каквито и да е неприятности. Лечебните процедури са бързи и всичко се получава в рамките на 3 до 5 календарни дни. Така вие ще имате нови и здрави зъби.

И ако сте слушали истории за импланти, които не се препоръчват за хора с пародонтално заболяване и пушачи, тук нещата стоят по-различно. Веднага след ваденето на болните зъби се пристъпва към закотвяне на базалните импланти, като пародонтозата изчезва, а вие се радвате не само на фасада, а на здравина и устойчивост. В случай, че имате притеснения, забравете ги.

За базалната имплантология е изписано много, тъй че ние няма да отделяме време за влизане в подробности. По-важно е да се знае, за съществуването на базалните зъбни импланти, понеже те могат да ви извадят от депресивните състояние породени от липсата на зъбите ви.

И в края ще споменем и цената. Тя не е висока, заради краткотрайното лечение. За разлика от конвенционалните импланти изискващи дълго време посещения на стоматологичния кабинет, при базалните варианти срокът е много по-кратък, което води до пестене на парични средства.

Leave a Reply